MENU
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.
ABO Koeltechniek & Airconditioning B.V.

Koeltechniek

Koeltechniek

ABO Klimaat deskundig en gespecialiseerd in koeltechniek. Zo zijn wij ervaren in het technologisch onderzoek en planning (engineeren)  van een

  • koelcel;
  • vriescel;
  • centraal koelsysteem;
  • integrale koude-installatie met inverter warmtepomptechniek geïntegreerd met uw klimaatbeheersing.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij de complete montage, service en het onderhoud van uw installaties verzorgen.

ABO Klimaat heeft de capaciteiten, de deskundigheid en de juiste mensen om uw installatie volledig vanaf de tekentafel tot aan de realisatie en exploitatie voor u uit te voeren. Uw wensen en ideeën zijn voor ons het uitgangspunt.

ZEAS Techniek

De ZEAS Techniek is een innovatieve ontwikkeling. Dankzij het gebruik van ZEAS-condensors wordt de perfecte oplossing voor koelopslag gerealiseerd. De ZEAS Techniek bewijst zijn waarde voor toepassingen waar de energie-efficiëntie door schommelende belasting hoge eisen kent. Uitstekend geschikt voor blaaskoelers en diepvriezers en in locaties zoals supermarkten, koelkamers, restaurants en tankstationwinkels. ZEAS Techniek : hoge prestatie bij een minimaal verbruik.

Hoge prestatie bij variabele belasting

De ZEAS-condensing-units zijn gebaseerd op de betrouwbare VRV-technologie (Variable Refrigerant Volume) van Daikin. De VRV-technologie zorgt voor een energie-efficiënte oplossing voor koel- en vriescellen, toonbanken en koelmeubels. De prestaties zijn ook bij een variabele en schommelende belasting uitstekend. Deze installaties zijn geschikt voor toepassingen met een breed temperatuurbereik, namelijk van -45°C tot +10°C.

Compact en fluisterstil

De ZEAS-condensors voor koelopslag zijn zowel compact als fluisterstil. Dat maakt deze condensors bij uitstek geschikt voor een stedelijke omgeving. In een druk bevolkte omgeving gelden dikwijls strikte beperkingen voor ruimte en geluid. Dankzij de kleine voetafdruk het lage geluidsniveau, en een nog stillere nachtmodus, kan de ZEAS-condensor op vrijwel elke plek worden geïnstalleerd.

Dankzij de energie-efficiënte inverterbesturing en het gebruik van R-410A-koelmiddel met een laag aardeopwarmingsvermogen, beperkt de ZEAS-condensor het energieverbruik en de CO2-emissies.

Creëert het ideale binnenklimaat
Bezoekadres
Nieuwegracht 12
3763 LB Soest